Bedrijfsdeuren

Brogo Bedrijfsdeuren heeft een groot assortiment bedrijfsdeuren in allerlei soorten en maten. Samen met onze adviseur bekijken wij uw aanvraag en stellen we een betrouwbare bedrijfsdeur samen, die onder alle omstandigheden zonder problemen functioneert, voldoet aan uw wensen, voor uw geproduceerd is en tijdig geleverd en gemonteerd is.

Sectionale bedrijfsdeur

Onze sectionale bedrijfsdeuren zijn een combinatie van verschillende stalen of aluminium secties, toe te passen voor bedrijfsdeuren met een maximale breedte van 12 meter. Deze secties zijn 40 millimeter dikke stalen sandwichpanelen, die vrijwel naadloos op elkaar aansluiten.

Dockdeuren

Bij dock levelers (ookwel laadbruggen genoemd) worden altijd overheaddeuren toegepast. De grote aantallen deuren (bijvoorbeeld bij een distributie centrum) en het zeer frequente gebruik ervan, stellen extra hoge eisen aan de kwaliteit van zowel het materiaal als het functioneren van de overheaddeuren.

Bedrijfsdeurbladmotief

Sectionaal bedrijfsdeuren zijn leverbaar in alle RAL kleuren en kunnen ook afgewerkt worden met structuurlak of met een kleurfolie. U kunt kiezen uit een aantal verschillende deurbladmotieven: horizontaal geprofileerd, horizontaal mircoprofiel, ongeprofileerd, vlak of plankenstijl. Door het grote aanbod aan kleuren, structuren en motieven, is het niet moeilijk een deur te vinden die qua uiterlijk goed bij uw bedrijf past.

Montage bedrijfsdeuren

Wij hebben een eigen montageteam met de benodigde eigen materialen (hoogwerker, etc). Hierdoor kunnen wij de volledige demontage van uw oude bedrijfsdeur en montage van nieuwe bedrijfsdeuren voor u verzorgen.

Service & Onderhoud

Wij adviseren u om aan uw sectionale bedrijfsdeur jaarlijks onderhoud uit te laten voeren, zodat u eventuele problemen kunt voorkomen en uw deur goed blijft functioneren.

Heeft u storing neem telefonisch contact met ons op. Bel voor storing en spoed: 06 46 58 33 13 

Project

Bedrijfsdeuren Breda Distributiecentrum

Bekijken