Sectionale bedrijfsdeur

Onze sectionale bedrijfsdeuren zijn een combinatie van verschillende stalen of aluminium secties, toe te passen voor bedrijfsdeuren met een maximale breedte van 12 meter. Deze secties zijn 40 millimeter dikke stalen sandwichpanelen, die vrijwel naadloos op elkaar aansluiten.

Levensduur bedrijfsdeuren

Om de lange levensduur te garanderen voor uw overheaddeur zijn alle panelen verzinkt en gecoat, dit geeft een optimale bescherming tegen vervorming en corrosie. De extra geïntegreerde versterkingsstrip in de panelen, zorgt voor een betere stabiliteit en langdurig functioneren van alle bevestigde onderdelen.

Alle door ons geleverde bedrijfsdeuren zijn standaard voorzien van vingerklembeveiliging, dit voorkomt dat  bij het openen en het sluiten van de deur de vingers tussen de panelen kunnen komen.

Kleuren en type bedrijfsdeuren

Toepasbaar voor onze bedrijfsdeuren zijn voor de buitenzijde van de panelen de standaard RAL-kleuren: 1021 – 3000 – 5010 – 6009 – 7016 – 8014 – 9002 – 9006 – 9007 – 9010. Op aanvraag is elke gewenste RAL-kleur mogelijk. De binnenzijde van de panelen zijn voorzien van RAL -9002.

Binnen de keuzes voor de beslagtypes bieden wij u de mogelijkheid om uw deur geheel of half verticaal te laten oplopen (verticale heffing), daklijnvolgend systeem of het standaard horizontale systeem, waarbij de positie van de verenpakketten kunnen wisselen naar uw keuze in verband met de aanwezige inbouwruimte.

Loopdeur in bedrijfsdeur of fullvision

Wilt u een loopdeur in uw bedrijfsdeur, fullvision sectie, ovale of rechthoekige vensters voor meer licht in uw bedrijfspand, de keuze voor een handbediende overheaddeur, een bediening door middel van een kettingtakel of een elektrische opsteekaandrijving, al deze optie kunnen voor u gerealiseerd worden in overleg met de Brogo adviseur.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.