Dockdeuren

Bij dock levelers (ookwel laadbruggen genoemd) worden altijd overheaddeuren toegepast. De grote aantallen deuren (bijvoorbeeld bij een distributie centrum) en het zeer frequente gebruik ervan, stellen extra hoge eisen aan de kwaliteit van zowel het materiaal als het functioneren van de overheaddeuren.

Volledig assortiment

Met onze adviseur worden uw wensen besproken en een goede aanbieding gemaakt uit ons gehele programma:

prefab elementen loadingdocks - brogo bedrijfsdeuren

Prefab elementen tbv loadingdocks

Prefabricage is een proces in de bouw waarbij materialen vooraf in een fabriek of werkplaats tot elementen worden gemaakt, waarna deze naar de bouwplaats worden getransporteerd en aldaar worden verwerkt.

Levellers

Docklevellers voor een perfecte, veilige en gebruiksvriendelijke overbrugging tussen de laadvloer van de vrachtwagen en de bedrijfsvloer.

dockleveller - brogo bedrijfsdeuren
dockdeuren - brogo bedrijfsdeuren

Dockdeuren

Dockdeuren zijn een belangrijke doorgang op het laadperron, voor het laden en lossen van vracht.

Shelters

Shelters verduurzamen en verbeteren de werkomstandigheden. Door het afdichten van de vrachtwagen bieden de flappen- of luchtkussen shelters tijdens het laden en lossen bescherming tegen de weersinvloeden en tocht.

dockshelter - brogo bedrijfsdeuren
wieldwingers - brogo bedrijfsdeuren

Wieldwingers

Wieldwingers of wielgeleiders dragen bij aan de juiste positionering van de trailer voor een laadperron of dock. De wieldwingers worden middels montageankers verankerd in de betonnen ondergrond

Docklights

Docklights worden gebruikt om de volledige binnenzijde van de trailer te verlichten. Hierdoor wordt de veiligheid tijdens het laden verhoogd.

docklight - kaailampen - brogo bedrijfsdeuren
markeringspaal - brogo bedrijfsdeuren

Markeringspalen

Markeringspalen beschermen tegen beschadigingen. Buiten wordt dure aanrijdschade aan het gebouw vermeden. Binnen worden de looprails van de deur tegen aanrijdschade beschermd.

Wielkeggen

Wielkeggen voor het blokkeren van de wielen van de vrachtwagen of de oplegger. Wielkeggen zijn onmisbaar voor de beroepschauffeurs. De wielkeggen zijn makkelijk te bevestigen.

wielkeg - brogo bedrijfsdeuren
verkeerslichten - brogo bedrijfsdeuren

Verkeerslichten

Stoplichten tonen zowel de chauffeur buiten als de medewerkers binnen of het laadstation klaar is voor een aankomende vrachtwagen of voor laden en lossen.

Buffers / Bumpers

Buffers of bumpers, bescherming voor het gebouw en vrachtwagens. Voor verschillende laadsituaties hebben wij verschillende buffers & bumpers.

bumpers - brogo bedrijfsdeuren
brievenbusafdichting - brogo bedrijfsdeuren 1

Brievenbusafdichtingen

Brievenbus afdichtingen ten behoeve van Dockdeuren of dokdeur systemen.

Hoekkussens

Hoekkussens ten behoeve van Dockdeuren of dokdeur systemen.

hoeklussen - brogo bedrijfsdeuren

Project

Bedrijfsdeuren Breda Distributiecentrum

Bekijken